donderdag 17 april 2014

ZOO

Bericht uit concepten van  07/04.

Paraplu's in de aanslag, regenlaarzen aan de kleinste voeten, kortingsbonnen in de portemonnee, regenjassen in de tas & weg waren we naar de Zoo van Antwerpen. Het bleek wat later 18 graden te worden, geen wolkje aan de lucht. We leken wel gestoorden in onze herfst-/regenkleding tussen alle zwierige rokjes, sandalen & capribroeken. Achja, life's too short to be mediocre, gasten.

Phéline had al snel genoeg van de Zoo toen ze wist dat ze eerst heel die dierentuin moest rondgaan alvorens ze op de paardenmolen bij de inkom mocht. I kid you not.

Foto's worden u aangeboden door Phéline.
Ik probeer haar zo waarheidsgetrouw te quoten, dat bolleke.

"Ik zal een foto nemen maar pff, die heb ik al op Diego gezien ze."

"Die waren ook op Diego. Gaan we naar de molen?"

"KIJK! PAASHAZEN!" - pauze, kijkt rond - "O, o, o. Wat is dat hier? Waar zijn die eieren? Misschien staan die bij de molen."

 Mocht u geïnteresseerd zijn: ik heb zonet een 50-tal skeletfoto's op mijn harde schijf gezet. Ongeveer 50 skeletfoto's vs 15 dierenfoto's vs 9 omgevingsfoto's. We hebben wel een winnaar, vermoed ik.

 "Mamaaa, die heeft bloed op zijn kop. Die heeft gevochten met zijn slang.", waarna ze fluisterde tegen de schildpad: "Straks kom ik u redden voor de molen. Ni zeggen, ssst!"

 De grootste leugen die ik haar ooit in vertelde was dat dinosaurussen uitgestorven zijn. Ze bestaan dus wel nog degelijk. Daar ging mijn geloofwaardigheid voor de komende aantal jaren.
Phéline wou er perse mee op de foto ("Kunnen we ze ook kopen voor thui-uis?"). Kijk vooral naar die non-verbale uitdrukking.

"WOOOW, WAT EEN GROTE VLINDERTUIN!", om daarna zeer teleurgesteld rond te lopen in een klein lokaaltje met een handvol vlinders die heel wat kleiner waren dan deze fake exemplaren. "Zijn we naar de molen?"

En toen gingen we naar de molen. Hoera!

Bij deze dus een levensles: laat uw kinderen nooit aan de inkom van een dierentuin een speeltuin of dergelijke zien want ze vragen er naar tot ze er uiteindelijk op mogen klauteren. Zucht.

*** Doet u trouwens al mee met de giveaway? Neen? Klik dan hier.

2 opmerkingen:

  1. Geen foto van de panda's? :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dan gaat een mens eens naar de dierentuin, dan zijn er geen panda's. Kunt ge dat nu geloven? ;-)

      Verwijderen