maandag 6 april 2015

DE MEJUFFERS GEVEN WEG: bonnenboekje van De Bonte Fabriek twv 250 EUR!
In het weekend van 2-3 mei vindt er opnieuw een editie van De Bonte Fabriek plaats. Net zoals vorige keer hebben wij de eer gekregen om een bonnenboekje weg te geven. Hoe je kans maakt, lees je hieronder.


WAT KAN JE WINNEN?
Een bonnenboekje met 10 bonnen erin van 25 EUR.
De winkels die in ons bonnenboekje vervat zitten zijn de volgende:
HOE MAAK IK KANS?

1) Like de Mejuffers op Facebook.

2) Like jezelf! We vinden je uiteraard een topwijf (of -man)! Daarom willen we echt alle leuke dingen over jou te weten komen! In de commentbox* hieronder willen we alles over jouw meest positieve eigenschappen of talenten horen.

De wedstrijd loopt op onze blog vanaf heden tot en met zondag 19 april. De winnaar wordt in de week van 20 april gekozen door de kinderhanden die in onze aanwezigheid zijn. Uw naam zal dus letterlijk in onschuld gewassen worden.;-)


NOG MEER WINNEN?

Kijk regelmatig ook de websites van mijn collega-bloggers na. Naast de mejuffers mogen er nog 4 andere bloggers een bonnenboekje ter waarde van 250 EUR weggeven. In hun bonnenboekje zitten bonnen van andere standhouders dan diegene die wij verloten, dus het is zeker de moeite om aan alle wedstrijden deel te nemen.

Kijk nekeer op hipste adresjes van 't Waasland, Mona's blog, Vanillemeisjes en Georgette voor de overige winacties!


DE BONTE FABRIEK, WAS DA?

Binnenkort geef ik opnieuw meer info over het geweldige initiatief dat halfjaarlijks in mijn heimat plaatsvindt. Tot dan kan u zich laven aan informatie op hun facebookpagina. Eerdere blogposts over onze vorige bezoeken of favoriete standhouders vind je hier en ook een beetje hier.


♥♥♥


* Let op, wel de commentbox van de blog zelf gebruiken en niet die van Facebook. Die heeft soms de vervelende eigenschap bepaalde comments niet te registreren of na een tijdje te verwijderen.

Afbeeldingen via De Bonte Fabriek.

12 opmerkingen:

 1. De bonte fabriek is er weer! Whoop whoop

  Samenvattende quote over mezelf: 'Een dag niet creatief geweest, is een dag niet geleefd! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Meest positieve eigenschappen en talenten. Tot voor kort zou ik daar niets op kunnen geantwoord hebben, maar dankzij mijn 'lifecoach' (leve Siska!) durf ik daar het volgende op antwoorden: ik ben creatief, empathisch en een kennisspons!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een talent zal ik het niet noemen, maar ik heb sinds enkele jaren de naaimachine ontdekt en daar leef ik me van tijd tot tijd graag op uit!
  En zou me natuurlijk eens graag laten gaan op de Bonte Fabriek, was er op de eerste editie bij en ik ben blijven terugkeren :-)...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een moeilijke vraag!
  Dan vind ik een schiftingsvraag invullen gemakkelijker :)
  Maar ik probeer het! Ik L.I.K.E mezelf!
  L.ieve I.jverige K.nuffelmama vol E.nthousiasme

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn toptalent: het vermogen om te kunnen relativeren.
  Mijn god wat ben ik dankbaar dat ik daar goed in ben :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. woop woop de bonte fabriek komt er weer aan! Alleen 2 maandjes langer wachten deze keer :D over mezelf: een opti opti optimist :D en een sociale madam die van veel marktjes thuis is ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, ik ben echt héél erg goed in...doen alsof! Doen alsof ik elke dag de meest overheerlijke maaltijden op tafel tover, ik de lekkerste taarten bak, ik supercreatief ben, ik ongelooflijk goed kleedjes kan naaien, ... En meelevend, spontaan, vrolijk, enthousiast, dat ben ik ook wel!��

  Evelien A.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Amaai! Wat een moeilijk vraag seg! Mijn eigen bestoefen dat doe ik niet graag hoor ;) !!
  Als ik dan toch een talentje neer mag pennen ga ik voor creatief zijn :D
  & als je ergens leuke spulletjes kan vinden om zelf creatief te zijn of spulletjes die gemaakt zijn door creatieve mensen dan is het wel op de bonte fabriek zeker !!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Al elke keer gedacht: hier wil ik eens naartoe... Dus zo een bonnenboekje zou een leuke extra zijn! Ga mezelf eens bestoefen zoals gevraagd ;-) : ben mama van 4 toffe jongens en ondanks de bijhorende drukte en chaos, slaag ik er toch nog in om mijn huishouden te doen, tijd te maken vr de kids, kleertjes te naaien en te bakken... Vind dit toch een redelijke prestatie!! (Moet wel een beetje nonchalant kunnen zijn hier en daar, maar toch...)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze fiere papa waagt ook graag een kansje voor zo'n bonnenboekje! Een van de dingen waar ik goed in ben is mijn zoontje van 12.5 maanden entertainen en samen gek doen op leuke muziek. vliegtuigje spelen in de lucht, samen in de handjes klappen, liedjes zingen voor hem. Het is een bezig bijtje en heeft steeds nood aan nieuwe uitdagingen. Vind dat ik wel mag zeggen dat ik daar goed in slaag. Ik weet bij kinderkleertjes ook het verschil tussen een pyjama en een jumpsuit en slaag er redelijk in om de juiste kleuren te doen matchen zodat hij er niet als een mini clowntje uit ziet als hij naar de opvang gaat. Pampertjes verversen kan ik aan recordtempo. Maar bovenal, genieten van m'n fantastische zoon en zijn supermama!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben een kei in...vol goede moed aan iets beginnen, bergen was strijken terwijl ik naar 'thuis' kijk en ik probeer ook nog eens een coole, fijne, goeie mama te zijn ;-)
  Tot op de Bonte Fabriek!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik probeer, denk of vermoed niet meer, ik ben er zeker van dat ik een geweldige mama ben, een fantastisch lief, op tijd en stond een flinke dochter en -voorlopig- van 9 to 5 een topwerknemer :-)

  En honderdwerf hoera voor alle durvende standhouders die op 2 en 3 mei hun toptalenten tentoonstellen!!

  BeantwoordenVerwijderen