zondag 13 september 2015

Voorbije week.
Terwijl de kroost naar Frozen kijkt, voor de duizendste keer, waag ik me aan een gestolen momentje achter de computer. School is alweer vlot bezig en dus slinkt de ongedwongenheid en rust in onze leventjes zienderogen. Er is geen sprake meer van opstaan op een mooi tijdstip en ons op het gemakje klaarmaken. Er komt steeds meer structuur in ons leven (boekentassen klaarmaken, kledij klaarleggen voor de volgende dag...). Momenteel ben ik bezig met mijn ochtendritueel te structureren. Of toch een poging te wagen. Ik ben een hopeloze ochtendpersoon. De wekker overschrijdt op zijn minst 4 snooze-momenten en dan heb ik het nog moeilijk om me uit het bed te hijsen. Opstaan, wat een hel.

Phéline ging ook voor de eerste keer in haar jonge leventje naar de Chiro, waar ze elke zondag haar nekeer goed kan uitleven en verschrikkelijk smerig kan thuiskomen. Alhoewel, dat smerig valt gelukkig nog wel mee.


/// ONLINE:

/// Zin in een date night maar niet in een cliché film-etentje-scenario? James van Bleubird bedacht nog andere leuke dingen die je tijdens een date night kan doen.

/// 5 taalfouten die elke blogger maakt. Guilty as charged, schaamtelijk genoeg.

/// Dit artikel over de Ijslanders die begot gigantisch veel vluchtelingen willen opvangen en zelfs, houdt u vast aan de takken van de bomen, voor hun vliegtuigticket zouden willen betalen. Er bestaan toch nog schone mensen op de wereld, jawel.

/// Ik was jarenlang fan van my milky toof. Onlangs kwam ik toevallig opnieuw op deze blog terecht. Iedere keer opnieuw leiden ze me in een gevoel van ontroerend lachen met zoveel schattigheid.

/// De befaamde Macarena is dus niet een zwierderig liedje zonder achterliggende boodschap. Blijkbaar zit er een hele andere betekenis achter dan we dachten.

/// Hebben jullie ook een beetje last van vakantieblues? Ik in ieder geval wel. Hier kom je te weten hoe je deze vakantieblues een beetje verzacht.


2 opmerkingen:

  1. In de chiro gaat ze de tijd van haar leven beleven. Wat een mooie herinneringen heb ik daar aan overgehouden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij snoozen hier ook stevig, maar calculeren dat gewoon in. Leve de Chiro! Daar leerde ik mijn vriend kennen. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen