maandag 26 augustus 2013

Beverse Feesten

And this one time at the Beverse Feesten... 't Zou het begin kunnen zijn van een hilarisch deeltje American Pie op z'n Belgisch maar helaas...

Die ene keer op de Beverse Feesten ging als volgt:

- rondlopen op schoenen die ik weigerde in te lopen & bijgevolg na 2u rondslenteren mijn compagnon smeekte voor een zitplaats. Blisters galore! 
Note: de eigenaar van de schoenenwinkel gaf mij ter compensatie van mijn eigen koppigheid een orchidee. Beste dienst na verkoop ever!

selfies nemen in een kuspositie omdat wij gewoon schaamteloos zijn. Zo schaamteloos dat ik hier eentje deel met u.


 
- de moed vinden om eindelijk terug in dat paar marteltuigen te stappen om daarna niet meer in de ondergrondse parking te geraken. Diezelfde parking waar bepaalde personen met zeer veel zekerheid van hadden gezegd dat ze ten allen tijde uitgereden kon worden. Over de liften die niet meer zouden werken hadden ze jammer genoeg geen woord gerept.

- ook de moed vinden om voortaan blootsvoets door de straten te wandelen richting de dichtstbijzijnde politiepatrouille. Zonder succes, helaas. 't Kan aan die blote voeten gelegen hebben. En aan dat glas cava in de hand. Na een kwartiertje hulpeloos wezen & rondvragen besloten we het heft in eigen handen te nemen & in vlotte tred ons naar het politiebureau te reppen, waar we nogmaals ons probleem vertelde. Dit maal zonder cava in de hand & in marteltuigen. Daar wist men dan te vertellen dat er een trapje vlak achter de lift. Oeps.

- in de ondergrondse parking aankomen & voor een gesloten deur staan. "Ge moet de cijfers boven de barcode invullen voor toegang, pakt dan uw kaartje, allez!". Tal van minuten later stonden we daar nog steeds, zonder kaartje, met een fanfare. Terwijl de fanfare ons uiteindelijk toegang verschafte tot de parking met hun kaartje, zocht vriendin S. haastig naar het hare. Plannetjes werden uitgedokterd aan de parkeerautomaat, maar uiteindelijk besloten we toch braafjes 8 EUR te betalen voor een nieuw ticketje.

Om een lang verhaal kort te maken: we zijn thuis geraakt! 1u later dan voorzien, 5 blaren meer maar een avontuurtje om lang niet meer te vergeten rijker. Beverse, 't was fantastisch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten