zaterdag 3 januari 2015

NieuwjaarswensenDag lezer, 
Schone lezer, 
Liefste lezer,

Ik wens je een goed 2015. Zo eentje waar je op 31 december tevreden naar kan terugblikken. Eentje waar geluk de bovenhand nam en jouw middle name 'hedonist' werd.

Ik wens je wat je maar wil. Een lief dat je graag ziet, want je verdient het om elke dag opnieuw te horen hoe mooi je wel bent. Een jaar zonder lief, want je verdient het om elke dag opnieuw een dag te beleven in het teken van jezelf & daarvan met volle teugen te genieten. Een jaar met een aan-en-af-lief, want je verdient het om te mogen twijfelen, om pas te beslissen wanneer jij er klaar voor bent.

Ik wens je relativeringsvermogen bij mindere dagen, voor die keer wanneer je een hele reep verrukkelijke pralinéchocolade ineens opeet, voor wanneer je een slechte dag achter de rug hebt. Ik wens je tranen want het is beter eens goed uit te huilen dan al je gevoelens binnenin jezelf te verteren.

Ik wens je mededogen voor zij die het minder goed hebben. Ik hoop dat je een helpende hand mag zijn, een praatpaal. Niet zo eentje dat troosteloos langs de kant van de autosnelweg staat maar eentje die zijn nut bewijst. Ik hoop dat mensen aan je lippen hangen voor wat je vertelt. Dat ze genieten van jouw woordkeuze, de manier waarop je de letters over je lippen laat vloeien. Laat je hart nooit met een 'd' geschreven worden.

Ik wens je een eigen mening. Vertel er met passie over; discussieer, debatteer. Ontpop jezelf. Buit je talenten uit. Dit alles zonder schaamte. Niets is zo belangrijk. Geniet van het kunnen van anderen en ken geen jaloezie. Iedereen heeft zijn eigen sterktes, zet de jouwe maar extra in de verf.

Ik wens je genot. Deze dag zal nooit meer terug komen.. Soak it all up. Geniet van een goed boek, een bad, lekkere gerechten. Geniet van de stilte of van loeiharde muziek. Geniet van je kind dat nog over zijn woordjes struikelt. Ik hoop dat je elke dag opnieuw minstens een paar maal genot in zijn puurste vorm mag beleven. Grote gebeurtenissen, kleine momenten; het maakt niet uit. Het is je van harte gegund, schoon mens.

Maar ik wens je vooral contentement.
Content zijn met wat je hebt, op alle vlakken, maar vooral met jezelf. Ik wil dat je blij bent, fier zelfs, op wat zich in de spiegel weergeeft. Gelukkig met je goede kantjes, maar ook met die net iets mindere kanten. Je bent uniek. Vergeet dat niet.

Ik wens je al het moois van de wereld.
Flaunt it babe.


Liefs,
Stephanie, Phéline & Fiore


4 opmerkingen: